Haber

Mustafa Destici’den Seçim Tarihi Açıklaması: “Güçlü Bir Olasılık 14 Mayıs Gibi Görünüyor”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla TBMM Muhabirleri Derneği’ni (PMD) ziyaret etti. Destici, seçim tarihi ile ilgili olarak, “14 Mayıs tahminim bir hafta öncesi ya da bir hafta sonrası. 14 Mayıs gibi kuvvetli bir ihtimal gibi duruyor” dedi.

Mustafa Destici bugün PMD’yi ziyaret ederek TBMM’de görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Destici, “Çalışmalarımızı hem basın toplantılarında hem de gündeme gelen konularda kamuoyu ile paylaşmamızı sağlayan sizlersiniz, aslında siz bizim meslektaşımızsınız” dedi.

HDP’nin başörtüsüne ilişkin anayasa değişikliği teklifini AKP ile görüşmeyi reddetmesini değerlendiren Destici, şunları kaydetti:

“AKP’nin HDP ile görüşmesi zaten doğru değildi. Hazine yardımı kesilince HDP görüşmeyi reddetti. Güzel bir fırsattı. Bence başörtüsü anayasa teklifi hele 6 Masa’da oturan partiler kendini kabul ederse Bir muhafazakar olarak buna evet demeyin, bedeli onlar için ağır olur diye düşünüyorum.”

YÜKSEK MUHTEMELEN 14 MAYIS’TA GÖRÜNÜYOR”

Seçim tarihiyle ilgili de düşüncelerini aktaran Destici, “Benim iddiam 14 Mayıs’tan bir hafta öncesi veya bir hafta sonrası. 14 Mayıs olma ihtimali çok yüksek görünüyor” dedi.

haberbahce.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu