Haber

Mercedes-Benz Türk yetkili servislerinde ‘Tek Niyet Memnuniyeti’

Mercedes-Benz Türk’ün Türkiye’de üretim yapan bir firma olarak stok ve modül bulunabilirliği açısından değerli avantajlara sahip olduğunu belirten Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Tolga Bilgisu, “Yetkili servisimizde ‘Tek Niyet Memnuniyet’ diyerek merkezlerinde kaporta & boya işlemlerini gerçekleştireceğiz, bunu yedek parça ve uzman teknik personel güvencesi ile en hızlı şekilde yapıyor ve bu avantajı müşterilerimize sunuyoruz.

Ağır ticari araç pazarına sunduğu son teknoloji araçlarla standartları belirleyen Mercedes-Benz Türk, çatı şirketi Daimler Truck’ın dünya standartlarına uygun satış sonrası hizmetleriyle de fark yaratıyor. Yetkili servislerinde bakım ve onarım kalitesini teknolojik yeniliklere paralel olarak her geçen gün artıran firma, müşterilerinin beklentilerine en üst düzeyde cevap vermektedir. Mercedes-Benz Türk Yetkili Servislerinde kaporta & boya işlemlerini orijinal yedek modülleri ve uzman teknik personeli ile emin ellerde gerçekleştiren yıldızlı araç sahipleri, tüm güvenlik, performans ve konfor özelliklerini koruyor. Yetkili servislerde tamiri yapılan bölümler de 1 yıl yedek kesim ve personel garantisi kapsamındadır.

Hazır dolap uygulaması ile hızlı aksiyon

Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Tolga BilgisuKonuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Hoşdere Otobüs Fabrikamız ve Aksaray Kamyon Fabrikamızın üretim bantlarından çıkan araçlarımızda olduğu gibi bakım ve onarım hizmetlerimizde de üst düzeyde güvenlik, performans ve konfor sunuyoruz. Ülkemizde üretim yapan bir firma olarak stok ve kesim bulunabilirliği açısından çok değerli avantajlara sahibiz.Yetkili servislerimizde ‘Tek Niyet Memnuniyet’ diyerek kaporta & boya işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştiriyor ve bunu sunuyoruz. Bu noktada özellikle hazır tır kabini uygulamamıza dikkat çekmek isterim.Bu uygulama kapsamında araç tiplerine göre yetkili servislerimizin stoklarında bulunan hazır tırlar, müşterilerimizin araçlarını hızlı bir şekilde onarıyoruz.Bu sayede yetkili servislerimize kazalı bir araç geldiğinde hızlı aksiyon alarak müşterilerimizin beklentilerini karşılıyoruz.”  

Dört saatte orijinal cam değişimi

Mercedes-Benz Türk yetkili servislerinin sunduğu bir diğer hizmet ise orijinal cam değişimidir. Otobüs ön cam değişimleri de yetkili servislerde dört saat gibi kısa bir sürede yapılmakta olup, kaza yapan araçlar en hızlı, en kaliteli ve ilk günkü sürüş emniyeti korunarak onarılmaktadır. Yetkili servislerde ön cam değişimi ile Euro 6 kamyon ve otobüslerin ön camlarında bulunan yağmur, ışık sensörü ve şerit takip asistanının gerçek anlamda çalışması yeni ön camların kullanılması ile mümkündür. Söz konusu sensörlerin sürekli aktif olması aracın navigasyonu ve yolcu güvenliği için büyük önem arz ediyor.

Yüksek standart odaklı eğitim

Mercedes-Benz Türk, yetkili servislerinin hizmet kalitesinde yüksek standardı korumak için çalışanlarının eğitimine büyük önem vermektedir. Kaporta & boya teknisyenleri, Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası ve Pazarlama Merkezi Eğitim Departmanlarında ‘Mercedes-Benz Kaporta Boya Teknisyeni’ eğitimi alıyor. Kaporta & boya işlemleri yetkili servislerde eğitimli ve sertifikalı uzman teknisyenler tarafından hızlı ve yüksek kalitede yapılmaktadır.

Yaygın servis ağı ile kazalara hızlı müdahale

Her koşulda müşterilerinin yanında olan Mercedes-Benz Türk, yaygın servis ağı ile kazalara hızlı müdahale etme konusunda müşterilerini yalnız bırakmıyor. Herhangi bir kaza durumunda müşterilerinin alıcı & kurtarma servisi ile iletişime geçmesine yardımcı olarak araçlarının yetkili servislere götürülmesini sağlamaktadır. Mercedes-Benz Türk’ün 48 yetkili servisinden 40’ı 25 ilde kamyon veya otobüs kaporta & boya atölyeleri ile müşterilerine kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

Mercedes-Benz Türk Müşteri İletişim Merkezi, kamyon ve otobüs müşterilerine 444 62 84 (444 MBT 4) numaralı sınırda “Yol Yardım” ve “Ürün ve Hizmetler” konusunda destek vermektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

akincilarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu